Okej.

Har alltså börjat blogga igen, vi får väl se hur länge det funkar innan jag får psykbryt och raderar allt som jag skrivit eftersom allt är skit och jag är sämst i världen och vill döööööööööööööö och så vidare. Så gjorde jag med gamla dagböcker en gång (fast brände upp) , sen ångrade jag mig och var skitledsen över det men nu tycker jag nog att det var bäst så ändå. För vill jag verkligen att eftervärlden ska få läsa om min pubisångest och hur synd det var om mig som var så ful och finnig? För att inte tala om den djupa mörka poesi jag skrev, shit vad pinsamt. Nej, bara att slänga, radera, bränna. Jag ger denna blogg en månad max. 

Hur som helst, idag är det exakt 325 dagar tills jag fyller 30. Fy fan. Det finns nog inget positivt med att fylla 30. Förutom att man får ha en stor fest kanske. Men full får man väl inte ens bli, för man är faktiskt 30 och då ska man bete sig vuxet och vara en bra värdinna och dricka rödvin i små små klunkar. Nej, tror jag skiter i att ha fest och sitter hemma och klunkar upp en box själv istället. Om 325 dagar alltså.

Det finns ju sådana där listor på saker man ska ha gjort innan man fyller 30. Jag har oftast inte gjort ett skit av något som står på dem. Men jag har i alla fall varit på festival och kissat i skogen och sådär, och jag har fött barn. Det får fan räcka. Hoppa bungyjump och bestiga berg har aldrig varit min grej ändå. Men knarka i Amsterdam finns med på ganska många listor, det kanske man skulle prova?

För övrigt tycker jag att min header är något av det snyggaste jag sett. Det är Tildas konstverk, själv kan jag bara rita sådana där 25-hundar (som nån häftig kille lärde mig på lågstadiet, och som jag fortfarande är skitstolt över att kunna).

Egentligen borde man väl skriva en slags presentation istället för det här, men det orkar jag inte nu. Ska återgå till att skriva om parodontit (vilket ger mig mer ångest än att tänka på rymden typ) och dricka kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0