Say cheese!

Att äta ostbågar är en konst som få behärskar. Jag är en av dem, och jag ska lära er.

Så här äter man inte ostbågar: Slänger in en näve i munnen, tuggar och sväljer.

Så HÄR gör man: Tar en eller två (eller möjligtvis, om de är väldigt små, upp till fyra) ostbågar, lägger dem på tungan och trycker sedan upp tungan mot gommen så att ostbågarna liksom krossas lätt samtidigt som de smälter. Så jäfla gott, och ännu bättre blir det förstås om ostbågspåsen har varit öppnad i ett par dagar så de är sådär sega och härliga.


Ni kan kalla mig gourmet, japp.


Kommentarer
Postat av: Daniel

Hahaha du har lustiga ideér för dej <3

2011-02-12 @ 18:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0